Top 5 diensten NESTcoat

1. Deklaag gereedmaken
2. Nabewerken thermisch verzinkt materiaal
3. Renovatie en reparatie
4. Poedercoaten
5. Assembleren

NESTcoat

Uw partner in specialistisch werk zoals coating gereedmaken van thermisch verzinkt materiaal, herstel van gecoat constructiestaal en/of een duplexsysteem. Door jarenlange ervaring weten we precies waar de aandachtspunten liggen. 

Wij werken in de metaalconserveringsbranche met goed opgeleide werknemers waarmee een groeiend marktvolume klantspecifiek wordt bewerkt en “just in time” wordt geleverd.

Meer over NESTcoat

Flexibiliteit

Met een flexibele houding staat NESTcoat open voor nieuwe uitdagingen. Dit brengt onze diensten op een hoger niveau.

Repair werkzaamheden, op het eerste gezicht onmogelijk uit te voeren, beschouwen wij als uitdagingen die ons naar nieuwe ideeën leiden. Innoverende oplossingen willen wij graag met u delen.

LEAN werken

Bij NESTcoat geloven we in de kracht van lean werken. In alle processen die wij uitvoeren proberen wij zo min mogelijk verspilling te hebben.

Doordat wij dit gebruik hanteren verspillen wij minder personeelskrachten en materialen, wat zorgt voor een gestroomlijnde werkomgeving.
 

Oplossingsgericht meedenken

Voor NESTcoat is geen uitdaging te groot. We vinden het prettig om met u te kunnen meedenken.

Waar anderen een probleem uit de weg gaan, willen wij deze juist graag aanpakken. Dus schroom niet, spreek ons aan en wij zullen een passende oplossing presenteren!

24+
samenwerkingen
1000+
projecten
8+
vestigingen
Tevreden klanten