Repair

NESTCOAT REPAIR

In geval van roest, montagebeschadigingen en/of een onjuiste (RAL) kleur herstelt NESTcoat Repair het aangebrachte verfsysteem op locatie.
Voor renovatie van thermisch verzinkte producten en/of het overschilderen van verfsystemen is NESTcoat Repair de juiste partner. Het omvat de kerntaak van NESTcoat Repair. 

Ook coatonderhoud kan door NESTcoat Repair uitgevoerd worden. Hierbij kun je denken aan het reinigen, onderhouden of eventueel herstellen van een coatlaag op locatie. Veelvoorkomend onderhoud vindt plaats op balkon- en galerijhekken, maar ook op andere plekken is dit mogelijk.

Op verzoek wordt van betreffende herstelwerkzaamheden een kwaliteitscontrolerapport opgemaakt. Hierin staat de wijze van de aanpak, de uitvoering en fotomateriaal van het eindresultaat vermeld en dient als meerwaarde voor u als opdrachtgever.

 

OPEN VOOR UITDAGING

Door onze flexibele houding, een onderdeel van de bedrijfscultuur, staat NESTcoat open voor nieuwe uitdagingen. Dit brengt onze diensten op een hoger niveau.

Repair werkzaamheden, op het eerste gezicht onmogelijk uit te voeren, zien wij als uitdagingen die ons naar nieuwe ideeën leiden. Innoverende oplossingen willen wij graag met u delen.

Bekijk portfolio